خوردن پسته اکبری زعفرانی نه تنها مفرح است، بلکه از نظر سلامتی نیز یک غذای بسیار سالم است. پسته حاوی مقدار زیادی ویتامین B6 در آن است. دوستداران پسته اگر در مورد فواید پسته سوال دارند می توانند به اطلاعاتی که در زیر ارائه کرده ایم نگاهی بیندازند. در اینجا به فواید پسته می پردازیم.
خوردن پسته هم سرگرم کننده است و هم برای سلامتی بسیار مفید است. پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین B6 است. ویتامین B6 موجود در پسته برای عملکردهای مختلفی مانند تشکیل هموگلوبین، مولکولی که اکسیژن را در گلبول های قرمز خون حمل می کند، مهم است.
پسته همچنین سرشار از پتاسیم است. یک مشت پسته بیشتر از نصف یک موز بزرگ حاوی پتاسیم است. پسته حاوی مقدار زیادی فیبر و پروتئین است. ما در مورد خواص پسته که سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است تحقیق کرده و برای شما گرد هم آورده ایم. در اینجا به فواید پسته می پردازیم.
آنتی اکسیدان ها برای سلامتی ما اهمیت زیادی دارند. آنها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان دارند.
پسته نسبت به اکثر آجیل ها و دانه ها آنتی اکسیدان بیشتری دارد. در یک مطالعه چهار هفتهای، شرکتکنندگانی که یک یا دو بار در روز پسته میخوردند، در مقایسه با شرکتکنندگانی که پسته نمیخوردند، سطح لوتئین و β-توکوفرول بالاتری داشتند. پسته از چشم ها در برابر آسیب های ناشی از نور آبی و دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن محافظت می کند.
پروتئین بالا، کالری کم پسته جزو کم کالری ترین آجیل هاست. اگرچه مقدار پروتئین زیاد است، اما میزان کالری آن کم است که باعث می شود پسته بسیار ارزشمند باشد.
مصرف منظم پسته اکبری زعفرانی می تواند سطح کلسترول بد (LDL) را در بدن کاهش دهد. آنتی اکسیدان ها، فیتواسترول ها و اسیدهای چرب غیر اشباع برای تقویت قلب سالم عالی هستند. پسته همچنین منبع اسید آمینه ای به نام ال آرژنین است که از سفت شدن رگ ها و تشکیل لخته های خون جلوگیری می کند.
بدون دیدگاه