اگر غذا در خارج از منزل خشک می شد، که در آب و هوای اوهایو توصیه نمی شود، ممکن است تخم حشرات روی غذا وجود داشته باشد که در حین سبزی خشک ریحان شدن غذا را لمس کرده اند.

برای پاستوریزه کردن و از بین بردن تخم‌مرغ‌ها پس از سبزی خشک خانگی  ، غذا را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت 48 ساعت در فریزر قرار دهید یا غذای خشک را در دمای 150 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه یا 175 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه گرم کنید. مراقب باشید غذا نسوزد.

میوه رسیده یا کمی رسیده را انتخاب کنید. میوه های تازه یا انواع توت ها را در آب خنک بشویید. پوست، دانه ها و ساقه را جدا کنید. میوه را به تکه های کوچک برش دهید.

برای هر چرم میوه 13 در 15 اینچی از 2 فنجان میوه استفاده کنید. میوه را پوره کنید تا یکدست شود. برای جلوگیری از تیرگی، 2 قاشق چایخوری آب لیمو یا ⅛ قاشق چایخوری اسید اسکوربیک (375 میلی گرم) به ازای هر 2 فنجان سبزی خشک شده معط میوه روشن اضافه کنید.

اگر می خواهید چرم را شیرین کنید، شربت ذرت، عسل یا شکر را اضافه کنید. شربت ذرت یا عسل برای نگهداری طولانی‌تر بهترین است زیرا کریستال نمی‌شوند. شکر برای استفاده فوری یا نگهداری کوتاه مدت مناسب است.

برای هر 2 فنجان میوه از ¼ تا ½ فنجان شکر، شربت ذرت یا عسل استفاده کنید. شیرین کننده های مبتنی بر ساخارین نیز می توانند برای کاهش ترشی بدون افزودن کالری استفاده شوند.

شیرین کننده های آسپارتام ممکن است در طول سبزیجات خشک شده، شیرینی خود را از دست بدهند.

  • منابع:
    • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *